Ga naar hoofdinhoud
+31 6 29216101
Paaldreef 6 5571TN Bergeijk

Medical taping

Medical Taping is een behandelmethode bij Fysio van de Gevel, gericht op het ondersteunen van spieren en gewrichten zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Deze methode is ideaal voor sporters, mensen met chronische pijn en voor hen die herstellen van blessures.

Wat is Medical Taping?

Medical Taping gebruikt elastische tape om spieren en gewrichten te ondersteunen. De tape stimuleert het natuurlijke herstelproces van het lichaam, vermindert pijn en bevordert een betere houding en beweging.

Toepassing van Medical Taping

Deze therapie wordt toegepast bij een breed scala aan klachten, van sportblessures tot chronische spieraandoeningen en postoperatieve revalidatie. Het is een veelzijdige behandeling die aangepast kan worden aan ieders behoeften.

Voordelen van Medical Taping

Medical Taping kan helpen om pijn te verminderen, ontstekingen te beheersen, spierfunctie te verbeteren en lymfedrainage te stimuleren. Het is een veilige en effectieve methode die vaak wordt gebruikt in combinatie met andere fysiotherapeutische behandelingen.

Combinatie met Andere Behandelingen

Deze therapie werkt uitstekend samen met andere behandelmethoden, zoals fysiotherapie en handtherapie, om een geïntegreerde aanpak voor herstel te bieden.

Medical taping

Veelgestelde vragen over Medical Taping

Wat kan ik verwachten tijdens een Medical Taping behandeling?

De behandeling omvat het aanbrengen van elastische tape op de getroffen gebieden, wat comfortabel is en geen pijn veroorzaakt.

Hoe lang blijft de tape zitten?

De tape kan meerdere dagen tot een week blijven zitten, afhankelijk van de situatie en het advies van de therapeut.

Is Medical Taping geschikt voor iedereen?

Hoewel het geschikt is voor de meeste mensen, zal uw therapeut beoordelen of het de juiste behandeling is voor uw specifieke klachten.

Maak een Afspraak voor Medical Taping

Ervaar de ondersteunende en helende effecten van Medical Taping. Maak een afspraak bij Fysio van de Gevel en zet een stap in de richting van een actiever en comfortabeler leven.

Maak een afspraak voor Fysiotherapie bij Fysio van de Gevel

Afspraak maken

Wat Fysio van de Gevel uniek maakt in Medical taping

  • Aandacht voor het Individu

    Bij Fysio van de Gevel ben je geen nummer. Onze benadering is gericht op het individu, met persoonlijke zorgplannen die zijn afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen.

  • Diepgaande Expertise

    Dankzij jarenlange ervaring en voortdurende opleiding hebben we een diepgaande kennis van het menselijk bewegingsapparaat en zijn we in staat de meest effectieve behandelmethoden toe te passen.

  • Toewijding aan Jouw Herstel

    Als jouw fysiotherapeut, ben ik volledig toegewijd aan jouw herstel. Ik luister, begrijp en werk samen met jou om jouw levenskwaliteit te verbeteren.

Maak een afspraak

Jouw weg naar comfort en welzijn begint hier

Maak een afspraak
menu-circlecross-circle